1. Dit zijn de voorlopige deelnemerslijsten: Nieuwelingen_Entries Junioren_Entries Vrouwen_Entries Mannen_Entries
  2. Technische gids is nu definitief  Technische Gids 2019 (final-3) 
  3. In aanvulling hierop heeft de Clubcompetitie Heren besloten het Criterium met 4 renners per ploeg te rijden.
  4. Het IVN heeft uiteindelijk na veel heen en weer gepraat en veel verwarring (excuus daarvoor) formeel toestemming gegevens ploegleidersauto’s van de Dames en Heren door de Onlanden te laten rijden, maar niet voor de Nieuwelingen en Junioren. Er is absolute stilte vereist en coaching via “oortjes” is VERBODEN. Dit besluit is nu DEFINITIEF.
  5. Ploegleidersauto’s van Nieuwelingen en Junioren worden bij de tijdrit in Roderwolde afgeleid. Er zijn op het traject door de Onlanden 5 neutrale materiaalposten opgesteld. Zodra de ploeg Roderwolde weer passeert wordt de betreffende ploegleidersauto achter de ploeg gezet (zie positie P op de plattegrond).
  6. De Ploegentijdrit begint om 09.45 uur (ipv 09.30 uur)  met de volgende startlijsten: Nieuwelingen_Startlist Junioren_Startlist Vrouwen_Startlist Mannen_Startlist
  7. Route beschrijving Ploegentijdrit bevatte een foutje bij de Hansenkamp. Hansenkamp is namelijk de omleiding voor het verkeer. Kaartje en link naar afstandmeten is wel correct. Is aangepast in de Technische Gids (final-3) met onderstaand gecorrigeerd schema.